Over ons bedrijf

Op 1 Augustus 1978 startte P.J. (Peter) Hasenaar zijn eigen boomverzorgingsbedrijf (P.J. Hasenaar Boomverzorging). Hiervoor heeft hij kennis en ervaring opgedaan door zijn werk bij Staatsbosbeheer en Copijn Boomchirurgen.

Toen hij plotseling overleed op 12 augustus 1996, had hij de basis gelegd voor waar wij nu nog steeds voor staan; een professioneel, enthousiast team met hart voor het bomenwerk.

Wij hebben een positieve visie op de toekomst, omdat we geloven dat de bomen en het groen om ons heen een nog belangrijker rol gaan spelen.  Om dit te bereiken moeten keuzes gemaakt worden. De toekomstbomen moeten we kiezen op basis van: boomsoort, natuurwaarde, landschapswaarde of boomkwaliteit. Ons keuze is beeldbepalend voor het Nederland van morgen.

Boom en mens zullen elkaar vaker tegenkomen nu steden groter en dichter bebouwd worden.  Bomen moeten steeds vaker wijken of beheersbaar blijven, krijgen niet meer de ruimte die ze nodig hebben. Om deze reden zijn ook wij ons steeds verder gaan specialiseren op dit gebied. Bomen zijn sfeerbepalend en leveren een belangrijke bijdrage aan onze belevingswaarde,

Truus Hasenaar

 

visitekaartje 1978

Visitekaartje Boomverzorging (P.J.) Hasenaar uit 1978

Boomverzorging Hasenaar - Visitekaartje van af 2013

Visitekaartje Boomverzorging Hasenaar van af 2013